tisdag 17 augusti 2010

300 jävla miljoner...

Vilken underbar dag.

Har sovit länge och fått en god frukost med ordentligt kaffe. Mycket bättre än så här blir det inte. Man kan läsa tidningen i lugn och ro utan att några segelbåtar försöker ramma oss och utan att eleven frågar saker som han redan vet svaret på. I ett försök att göra lite politiskt arbete så har jag mailat ett par gymnasieskolor om att få ha ett informationsbord där innan valet. I våras så fick vi löfte om det nämligen.

Dessutom så hittade jag en intressant Artikel i DN i morse. Den handlar till större delen om hur riksdagspartierna satsar på en personlig kontakt med sina väljare genom att gå ock knacka dörr hos folk. Men det jag fastnade för var en liten mening som löd: "Riksdagspartierna satsar nästan 300 miljoner kronor på den valrörelse som snart kulminerar."

300 miljoner! Det mesta av det är från partistödet som de får av staten. Känns det bra att dina skattepengar går till dörrknackare som arbeta för sossarna? Eller att du betalar för moderaternas valaffischer? Eller för Vänsterpartiets och Sverigedemokraternas flygblad?

Hur mycket skolmat, nya lärare, fler poliser, bättre åldringsvård, osv hade man inte fått för de pengarna? Det är ett sjukt jävla system vi har. Låt partierna stödjas av sina medlemmar. Då Slipper DU betala propagandan för grupper du inte stödjer. Men det kan bli ändring på det. Ha det i åtanken när du röstar den 19:e september. Rösta på någon som vill avskaffa partistödet helt. Jag lovar att göra det. Har jag din röst?



Dagens citat: Angående partistödet...
"300 miljoner! Hur fan kan folk bara acceptera det? Varför bryr sig ingen?"

8 kommentarer:

  1. Vi kommer att rösta på dig :)

    SvaraRadera
  2. Sv: Oh, tack så jättemycket!

    SvaraRadera
  3. sv; Tack så jättemycket :)

    SvaraRadera
  4. Tack, skönt att höra att det finns några vettiga människor efter att ha sett den dokumentären. Om du inte gillar sd borde du se dokumentären, den var riktigt bra :P

    SvaraRadera
  5. sv: Haha ja du, säg det! Det konstiga är ju att de älskar hästar men är rädda för kossor. Hästar kan nog göra mer skada än en ko om de tänker på det sättet :s

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.